Elfbebe.ro poate deveni prietenul parintilor

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 11:44
1798 citiri
Elfbebe.ro poate deveni prietenul parintilor

Care e povestea Elfbebe.ro ?

George Draghici: Elfii insisi au o intreaga poveste in spate. Cat despre povestea magazinului nostru, ea s-a nascut tocmai pentru ca noi credem ca fiecare copil e unic si, de aici, si special. Noi ii invitam pe parinti sa faca de fiecare data o alegere, care va fi intotdeauna diferita de la un copil la altul. Si asta deoarece Elfbebe.ro este "pentru copii unici, adica toti", deviza dupa care ne ghidam in fiecare zi.

Ce gasesc parintii in magazinul elfilor?

Din start, acestia ar trebui sa stie ca am selectionat doar producatori de calitate, ale caror produse sunt testate pentru a oferi copiilor siguranta maxima. Este valabil fie ca vorbim de articole de imbracaminte pentru gravide, bebelusi ori haine copii, fie ca vorbim despre produsele destinate celor mici.

Oferta noastra este diversificata: imbracaminte, jucarii pentru copii intre 0 si 10 ani, scaune auto copii, patuturi, scaune bebe, carucioare. Sanatatea copilului este pe primul plan in orice familie, asa ca nu am uitat de produsele utile in ingrijirea lui, de la cadite pana la umidificatoare de camera.

Ce alte motive ar mai avea parintii sa aleaga produsele Elfbebe.ro?

Ne bucuram sa ii intampinam pe parinti, saptamanal, cu jucarii pentru copii noi, dar si cu alte noutati in aproape fiecare categorie de produse din magazinul nostru. Asta pentru ca incercam sa fim mereu la curent cu ce prefera acestia, dar si cu gusturile copiilor. In plus, ne place sa ii surpindem placut cu promotiile si reducerile, uneori considerabile, pe care le pregatim lunar.

Prin ce va diferentiati, totusi, de alte magazine?

Elfbebe.ro nu s-a nascut din interesul unei marci sau francize de a "intra pe o piata in dezvoltare". Elfbebe.ro a luat nastere din initiativa unor parinti care isi cresc copiii aici, in Romania. Experienta lor din viata de familie e transpusa in fiecare zi in tot ce facem in magazinul nostru online.

De aceea, comunicarea intre noi si cei care intra sa ne viziteze ori sa cumpere pe elfbebe.ro este sincera si la obiect. Asta chiar daca interfata noastra e reprezentata de ElfSpecialisti. Nu in ultimul rand, ne diferentiem de concurenta noastra prin serviciile gratuite de curierat pe care le punem la dispozitie celor din Bucuresti. Cei care comanda de oriunde din tara beneficiaza si ei de transport gratuit, daca vor comanda produse in valoare mai mare de 200 de lei.

Cine este George Draghici?

Marketing Manager si webmaster la Elfbebe.ro, George Draghici este la baza economist cu master in Managementul Financiar-Bancar dar si specialist IT si programator atestat.

Sursa: comunicatedepresa.ro

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#jucarii Elfbebe, #site Elfbebe, #contact Elfbebe , #Stiri Internet