Era smartphone-urilor apune: Ce dispozitive revolutioneaza piata

Vineri, 21 Martie 2014, ora 10:25
1229 citiri
Era smartphone-urilor apune: Ce dispozitive revolutioneaza piata
Foto: Arhiva

Revolutia smartphone-urilor si tabletelor incepe sa isi piarda din amploare, asa ca industria IT are nevoie de produse noi si interesate care sa starneasca un nou val de entuziasm in randul utilizatorilor.

Vanzarile dispozitivelor mobile sunt in crestere, insa avansul a incetinit in ultima perioada. Mai mult, gadget-uri mai vechi, precum PC-urile, inregistreaza un declin. In consecinta, industria IT incearca sa descopere care vor fi urmatoarele produse revolutionare.

Marile companii pariaza pe tehnologiile purtabile, scrie CNN Money.

Google a anuntat de curand o noua versiune a sistemului sau de operare creat special pentru astfel de dispozitive. Numit Android Wear, el va fi folosit mai intai la ceasurile inteligente, iar apoi se va extinde si la alte produse similare.

Ce poate face tehnologia purtabila

Din categoria dispozitivelor purtabile face parte o gama larga de ...citeste mai departe despre "Era smartphone-urilor incepe sa apuna: Ce dispozitive revolutionare urmeaza" pe Ziare.com

#succes tehnologii purtabile, #dispozitive purtabile, #tehnologii viitor, #smartwatch tehnologie, #smartwatch , #Stiri Internet