Explozii pe rampa de lansare a unei rachete SpaceX - Seful Facebook e profund dezamagit (Foto & Video)

Joi, 01 Septembrie 2016, ora 22:10
3179 citiri
Explozii pe rampa de lansare a unei rachete SpaceX - Seful Facebook e profund dezamagit (Foto & Video)
Foto: Twitter/Hunter Blaeser

Mark Zuckerberg s-a declarat profund dezamagit de esecul de la SpaceX, soldat cu "distrugerea satelitului care ar fi asigurat conectarea antreprenorilor de pe intreg continentul".

Racheta Falcon 9, a companiei SpaceX, a explodat, joi, pe rampa de lansare din Cape Canaveral, Florida. Facebook planuia sa foloseasca o parte din capacitatea satelitului in cadrul proiectului de a oferi gratuit Internet in Africa.

Seful Facebook a precizat, insa, ca alte tehnologii dezvoltate de echipa sa, precum Acvila, vor asigura la fel de bine ca si pana acum legaturile intre oameni din intreaga lume.

"Ramanem fermi in misiunea noastra de a conecta oameni din intreaga lume si vom continua sa lucram la asta pana in momentul in care toata lumea va putea beneficia de oportunitatile pe care acest satelit le-ar putea oferi", a scris pe Facebook Zuckerberg.

O racheta a companiei SpaceX a explodat, joi, in timpul efectuarii unui test la Centrul Spatial Kennedy din Florida, insa nimeni nu a fost ...citeste mai departe despre "Explozii pe rampa de lansare a unei rachete SpaceX - Seful Facebook e profund dezamagit (Foto & Video)" pe Ziare.com

#explozie SpaceX, #explozie lansare racheta , #Stiri Internet