Fabuloasa lume pe care ne-o prevede IBM pana in anul 2018

Vineri, 20 Decembrie 2013, ora 07:14
1011 citiri
Fabuloasa lume pe care ne-o prevede IBM pana in anul 2018
Foto: Daily Mail

In viitorul apropiat vor exista masini care actioneaza la fel ca oamenii, medicii vor fi in masura sa trateze cancerul folosind ADN-ul, iar parolele vor disparea, prognozeaza expertii in tehnologie de la IBM.

Raportul clasifica predictiile in cinci categorii si prezice ca fiecare dintre ele se va implini pana in 2018, relateaza Daily Mail.

Astfel, IBM prezice ca in cinci ani sistemele de securitate electronica vor fi mult mai performante. Aceasta inseamna ca traditionalele parole vor disparea, iar dispozitivele utilizate vor fi in masura sa comunice intre ele, schimband date, informatii, miscari si comportamente ale celui care le utilizeaza.

Astfel, ele vor invata sa recunoasca datele fizice si comportamentale ale persoanei, incat vor sti exact cine e acea persoana fara sa fie nevoie sa se identifice.

Acest "gardian digital" va fi instruit sa se concentreze asupra unei persoane si sa invete modul in care ea se comporta, pentru a putea identifica orice activitate neobisnuita ...citeste mai departe despre "Fabuloasa lume pe care ne-o prevede IBM pana in anul 2018" pe Ziare.com

#prognoza tehnologie IBM, #top 5 predictii IBM, #IBM predictie anul 2018 , #Stiri Internet