Facebook a facut o schimbare care da peste cap lumea utilizatorilor

Luni, 20 Noiembrie 2017, ora 19:56
968 citiri
Facebook a facut o schimbare care da peste cap lumea utilizatorilor

Printr-un experiment pe care nu si l-a dorit nimeni, Facebook a decis sa nu te mai lase sa-ti stergi postarile prin versiunea web a serviciului.

Ca multe alte servicii online cu o baza semnificativa de utilizatori, cei de la Facebook fac deseori experimente pe un numar limitat de persoane.

In functie de feedbackul primit, noile functii ajung sa fie propagate pe intreaga baza de utilizatori ai retelei sociale. E important de retinut ca au existat si situatii in care opinia celor care folosesc Facebook a fost ignorata, noteaza Playtech.ro.

Un experiment recent al celor de la Facebook, confirmat de Ubergizmo, ne atrage atentia asupra unei situatii ce s-ar putea dovedi ca fiind foarte frustranta pentru utilizatorii retelei sociale.

Desi numarul celor care stau pe Facebook de pe desktop sau laptop este destul de mic comparativ cu activitatea posesorilor de smartphone-uri, nimeni nu si-a dorit sa aiba un handicap de functionalitate in versiunea web a serviciului.

Vezi ce schimbare nedorita a lansat Facebook! ...citeste mai departe despre "Facebook a facut o schimbare care da peste cap lumea utilizatorilor" pe Ziare.com

#Noutate Facebook, #postari sterse Facebook , #Stiri Internet