Facebook, Amazon si Google vor fi audiate in Congres

Miercuri, 02 Octombrie 2019, ora 08:54
1391 citiri
Facebook, Amazon si Google vor fi audiate in Congres
Foto: Arhiva Facebook

Facebook, Amazon.com si Google vor fi audiate in Congres pentru modul in care afecteaza mediul concurential pentru companiile mici.

Presedinta Comisiei pentru companii mici din Camera Reprezentantilor, Nydia Velazquez, intentioneaza sa invite reprezentanti ai Facebook, Amazon.com si Google pentru a raspunde unor intrebari, la sfarsitul lunii octombrie sau la inceputul lui noiembrie, potrivit unui articol Bloomberg, citat de Reuters.

"Presedinta Velazquez considera ca firmele merita sa concureze in conditii echitabile si spera ca audierea va fi o oportunitate pentru comisie sa analizeze cum se descurca firmele mici, avand in vedere pozitia dominanta a marilor companii de tehnologie in domenii pornind de la comertul electronic pana la traficul pe internet", a declarat un purtator de cuvant al acesteia.

Marile companii de tehnologie sunt deja tinta mai multor investigatii, intre care cele din partea unor parlamentari si a Departamentului de Justitie, una dintre teme fiind comportamentul anticoncurential.

Amazon, Facebook si Google nu au raspuns imediat solicitarilor de comentarii. ...citeste mai departe despre "Facebook, Amazon si Google vor fi audiate in Congres" pe Ziare.com

#Amazon Facebook Google audiate congres , #Stiri Internet