Facebook are o arma secreta cu care ne tine captivi. Si nu e vorba de reteaua de socializare

Luni, 11 Aprilie 2016, ora 16:22
1452 citiri
Facebook are o arma secreta cu care ne tine captivi. Si nu e vorba de reteaua de socializare
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania Facebook detine o arma secreta pentru a tine utilizatorii in "universul" sau cat mai mult timp. Si nu are legatura cu reteaua sociala folosita de peste un miliard de persoane din lumea intreaga.

CNet.com arata ca secretul succesului companiei conduse de Mark Zuckerberg, care valoareaza 322 de miliarde de dolari, il reprezinta produsele dezvoltate in ultimii ani si companiile achizitionate in ultime vreme.

Compania nu se mai concentreaza in special pe reteaua sociala, ci pe elementele non-Facebook din "universul" sau, care vor fi in centrul atentiei in cadrul conferintei F8 dedicate dezvoltatorilor de software (12 si 13 aprilie).

Viitorul ii apartine lui Zuckerberg, in cea mai mare parte

Cele mai interesante vesti din cadrul companiei aparute in ultimele saptamani nu au venit din partea retelei sociale, ci de la celelalte produse ale grupului.

Instagram - cea mai populara aplicatie de distribuire a fotografiilor si clipurilor - a extins durata materialelor video ...citeste mai departe despre "Facebook are o arma secreta cu care ne tine captivi. Si nu e vorba de reteaua de socializare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook arma secreta, #Facebook functii Messenger, #Facebook schimbari, #Facebook ochelari inteligenti , #Stiri Internet