Facebook asculta ce vorbesti. Insa ce face apoi cu conversatiile tale?

Miercuri, 01 Iunie 2016, ora 11:47
2553 citiri
Facebook asculta ce vorbesti. Insa ce face apoi cu conversatiile tale?
Foto: Arhiva Ziare.com

Facebook asculta tot timpul ce vorbesti in apropierea telefonului, pentru a aduna informatii despre subiectele care te intereseaza. Insa face acest lucru cu buna credinta?

Functia a fost implementata in urma cu doi ani, insa un profesor universitar american a avertizat de curand ca reteaua sociala isi cam face de cap, arata The Independent.

Pe de o parte, Facebook sustine ca activeaza microfonul telefonului si inregistreaza conversatiile doar pentru a identifica subiectele care ii intereseaza pe utilizatorii sai, ca sa-i ajute sa posteze mai usor despre ce le place.

Mai exact, in momentul in care esti indecis in legatura cu ce sa postezi, reteaua sociala iti poate oferi sugestii, extrase din discutiile purtate anterior.

La randul sau, profesorul universitar american Kelli Burns, care preda cursuri de comunicare la University of South Florida, arata ca Facebook asculta ce vorbim tot timpul.

Insa ea sustine ca informatiile colectate sunt folosite si pentru a oferi reclame ...citeste mai departe despre "Facebook asculta ce vorbesti. Insa ce face apoi cu conversatiile tale?" pe Ziare.com

#Facebook asculta ce vorbesti, #Facebook inregistreaza conversatii, #Facebook microfon telefon , #Stiri Internet