Facebook se pune bine cu presa, ca sa scape de stigmatul "stirilor false"

Joi, 12 Ianuarie 2017, ora 09:21
1368 citiri
Facebook se pune bine cu presa, ca sa scape de stigmatul "stirilor false"
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania Facebook a lansat, miercuri, "Journalism Project", in contextul in care cea mai mare retea de socializare din lume cauta sa-si consolideze relatia cu organizatiile media.

Lansarea vine la mai putin de o saptamana dupa ce compania fondata de Mark Zuckerberg a primit-o in randurile sale pe Campbell Brown, fost reportera, prezentatoare si gazda de televiziune de la CNN, pentru a conduce echipa de relatii cu organizatiile media.

Potrivit anuntului facut miercuri de Facebook, noul proiect se va concentra pe imbunatatirea formatelor de relatare a evenimentelor precum "Live", "360" si "Instant Articles", informeaza Reuters.

De asemenea, compania a anuntat ca va testa o caracteristica a instrumentului "Instant Articles" pentru a permite cititorilor sa consulte in acelasi timp mai multe articole de la organizatiile media preferate.

Facebook va colabora in acest sens cu organizatii terte in vederea promovarii acuratetii informatiilor ...citeste mai departe despre "Facebook se pune bine cu presa, ca sa scape de stigmatul "stirilor false"" pe Ziare.com

#Facebook lanseaza Journalism Project, #Facebook stiri false , #Stiri Internet