Facebook si Instagram au picat: Au fost atacate de hackeri? Cele mai amuzante glume

Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 14:05
1510 citiri
Facebook si Instagram au picat: Au fost atacate de hackeri? Cele mai amuzante glume

Facebook, Instagram si alte retele sociale nu au functionat pentru aproape o ora, marti dimineata, in intreaga lume, iar un grup de hackeri sustine ca a lansat un atac impotriva acestor site-uri.

Infractorii cibernetici, cunoscuti sub numele "Lizard Squad", au publicat pe Twitter - serviciu care a ramas "in picioare" pe durata blocajului - urmatorul mesaj: "Facebook, Instagram, Tinder, AIM, Hipchat #offline #LizardSquad", arata Daily Mail.

Ei au mai revendicat si atacul care a avut loc luna trecuta asupra Sony PlayStation Network si Xbox Live de la Microsoft.

Acesti hackeri au spart, luni, website-ul companiei aeriene Malaysia Airlines si au amenintat ca vor posta online informatiile privind clientii furate in timpul atacului.

Hackerii au spart site-ul companiei Malaysia Air

Facebook, cea mai mare retea de socializare din lume, dar si Instagram, AIM, Tinder, MySpace si Hipchat, nu au functionat marti dimineata timp de aproape o ora.

Site-urile nu se incarcau, iar ...citeste mai departe despre "Facebook si Instagram au picat: Au fost atacate de hackeri? Cele mai amuzante glume" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Facebook picat, #Instagram picat, #Facebook atac hackeri, #glume Facebook picat , #Stiri Internet