Facebook vrea sa atace in forta o piata de 6 miliarde de dolari, dominata de rivali

Vineri, 11 Decembrie 2015, ora 18:59
956 citiri
Facebook vrea sa atace in forta o piata de 6 miliarde de dolari, dominata de rivali
Foto: Arhiva Ziare.com

Cea mai mare retea de socializare din lume a anuntat ca Facebook at Work, varianta profesionala a site-ului, ce se adreseaza sectorului de afaceri si cariere, va fi lansata peste cateva luni, dupa ce a fost testata timp de un an.

Noul serviciu are ca scop inlesnirea colaborarilor la nivel profesional si este aproape identic cu varianta clasica a portalului de socializare, dispunand de un "feed" de stiri, buton de "like" si un serviciu de chat, informeaza Reuters, care citeaza un reprezentant al companiei americane.

"As spune ca aproximativ 95% din ceea ce am dezvoltat pentru Facebook va face parte si din Facebook at Work", a precizat Julien Codorniou, directorul departamentului de parteneriate pe platforma globala la Facebook.

Una dintre diferente va consta in faptul ca profilul unui utilizator al serviciului de socializare Facebook at Work va fi diferit de profilul sau de pe serviciul Facebook clasic. De exemplu, "nu se va putea juca Candy Crush pe Facebook at Work", a ...citeste mai departe despre "Facebook vrea sa atace in forta o piata de 6 miliarde de dolari, dominata de rivali" pe Ziare.com

#Facebook at Work, #Facebook serviciu nou, #Facebook noutati, #Facebook angajati aplicatie , #Stiri Internet