Fenomenul unic care a propulsat Romania in topul tarilor cu cea mai mare viteza de Internet

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 07:36
1775 citiri
Fenomenul unic care a propulsat Romania in topul tarilor cu cea mai mare viteza de Internet

Un fenomen unic in lume a condus la o situatie aparent inexplicabila, comenteaza presa straina: Cum se poate ca Romania, o tara care a adoptat democratia abia dupa '89, sa aiba o viteza de Internet mult mai mare decat cea inregistrata in Statele Unite, cea mai puternica economie la nivel global?

Viteza de Internet in Statele Unite este departe de a fi cea mai mare din lume. Multe state din Asia si Europa se bucura de o navigare mai rapida in mediul online decat americanii, iar in unele locuri acest serviciu este mult mai ieftin. Este si cazul Romaniei, comenteaza Motherboard.

"Insa in timp ce e usor de inteles de ce Japonia si Coreea de Sud se afla in frunte in topul vitezei de Internet, Romania este un caz aparte. Cum poate o tara care nu avea democratie pana in anii '90 sa intreaca SUA in acest domeniu? Se pare ca un fenomen unic este 'vinovatul' pentru situatia aparent inexplicabila", se arata in articol.

Viteza de conectare la Internet in SUA ajunge pana la maximum 48,8 ...citeste mai departe despre "Fenomenul unic care a propulsat Romania in topul tarilor cu cea mai mare viteza de Internet" pe Ziare.com

#Romania viteza Internet, #Romania top viteza Internet , #Stiri Internet