Fondatorul Apple care putea sa aiba 60 de miliarde de dolari, dar a renuntat la tot

Duminica, 03 Aprilie 2016, ora 13:36
1711 citiri
Fondatorul Apple care putea sa aiba 60 de miliarde de dolari, dar a renuntat la tot
Foto: captura BBC

Undeva in desertul Nevadei, departe de vilele de lux din Silicon Valley, unul dintre fondatorii celei mai valoroase companii din lume duce o existenta cat se poate de simpla.

Ronald G. Wayne este cunoscut ca marele ghinionist, cel care putea fi unul dintre cei mai bogati oameni din lume, daca nu ar fi renuntat la Apple pentru cateva sute de dolari.

Wayne, care are acum 81 de ani si locuieste in Pahrump, un orasel din statul american Nevada, spune insa ca nu are niciun regret, potrivit BBC.

Puteau fi extrem de bogati, alaturi de Zuckerberg sau de Jobs. Dar au luat decizia gresita

In urma cu 40 de ani, lucra la compania de jocuri video si de computere personale Atari. Acolo l-a intalnit pe tanarul si impresionantul Steve Jobs, care apela frecvent la sfaturile sale. La un moment dat, Jobs i-a cerut ceva ce avea sa schimbe istoria: sa-l convinga pe Steve Wozniak sa-si dedice in exclusivitate talentul tehnic afacerii Apple.

"Jobs a considerat ca eram oarecum mai diplomat ...citeste mai departe despre "Fondatorul Apple care putea sa aiba 60 de miliarde de dolari, dar a renuntat la tot" pe Ziare.com

#fondator Apple, #Ronald G Wayne Apple , #Stiri Internet