Fondatorul Twitter: Inca am cosmaruri despre plata chiriei

Luni, 12 Mai 2014, ora 08:32
1463 citiri
Fondatorul Twitter: Inca am cosmaruri despre plata chiriei
Foto: Reuters

Biz Stone, cofondator al retelei de microblogging Twitter, a povestit despre cum, in ciuda faptului ca firma sa are o valoare la bursa de 19 miliarde de lire sterline, are noaptea cosmaruri in care nu poate sa-si plateasca chiria.

La 6 ani dupa ce a infiintat Twitter, Stone, acum in varsta de 40 de ani, si a carui avere nu este cunoscuta, dar despre care se banuieste ca ar fi in jur de 200 de milioane de dolari, se poate socoti bogat.

Reteaua numara aproximativ 200 de milioane de utilizatori care schimba aproximativ 500 de milioane de mesaje zilnic. Toata lumea, de la presedintele Obama la Papa Francisc are un cont, scrie The Telegraph.

Cu toate astea, spune el, "inca am cosmaruri despre plata chiriei apartamentului pe care nu prea puteam sa mi-l permit in 2008. Ma trezesc transpirat, apoi imi dau seama ca acum as putea sa cumpar tot blocul in care stateam atunci".

"Lucram la Google atunci de vreo doi ani, ca parte a echipei care se ocupa de bloguri. Imi placea locul, dar ...citeste mai departe despre "Fondatorul Twitter: Inca ma trezesc noaptea transpirat cand am cosmaruri despre plata chiriei" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Biz Stone fondator Twitter cosmaruri chirie, #Biz Stone amintiri cosmar plata chirie, #Biz Stone saracie tinerete Twitter , #Stiri Internet