Furnizorii de servicii de comunicatii electronice trebuie sa se reautorizeze la ANCOM

Joi, 24 Iunie 2010, ora 16:23
1245 citiri
Furnizorii de servicii de comunicatii electronice trebuie sa se reautorizeze la ANCOM

Furnizorii de retele sau servicii de comunicatii electronice trebuie sa se reautorizeze pana la 31 decembrie la ANCOM, pentru a-si putea pastra dreptul de a activa pe aceasta piata, altfel isi vor pierde calitatea de furnizor, precizeaza NewsIn.

Astfel, ANCOM va transmite in perioada urmatoare mesaje de instiintare catre toti cei peste 1.900 de furnizori autorizati si le va pune la dispozitie un link personalizat catre formatele electronice ale formularului-tip de notificare si fisei de descriere a retelelor si serviciilor, in ambele fiind deja inscrise informatiile de identificare de care dispune ANCOM in prezent.

Documentele vor putea fi completate online, urmand sa fie apoi listate, semnate, stampilate si depuse sau expediate, in original, la sediile ANCOM din regiunea in care isi desfasoara activitatea.

"Pentru a veni in sprijinul furnizorilor, ANCOM le-a creat facilitatea de a completa documentele necesare reautorizarii pe formulare electronice, precompletate cu anumite date existente in acest moment in registrul furnizorilor operat de Autoritate"

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#furnizori, #ancom, #servicii, #comunicatii , #Stiri Internet