Gadgeturi care te trec mai usor de iarna: De la caciuli stereo la baterii rezistente la frig

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 19:51
1136 citiri
Gadgeturi care te trec mai usor de iarna: De la caciuli stereo la baterii rezistente la frig
Foto: QuickMobile

Odata cu venirea frigului creste si cererea pentru produse IT de sezon mai iesite din comune, cum ar fi caciuli stereo, manusi touchscreen sau bateriile rezistente.

Aceste gadgeturi si accesorii ofera, pe langa protectie impotriva frigului, caracteristici suplimentare, precum difuzoare si microfoane incorporate sau conexiune Bluetooth, potrivit unui comunicat remis Ziare.com de magazinul QuickMobile.

Vrei sa asculti muzica? Nimic mai simplu

Vrei sa asculti muzica, dar sa nu te deranjeze castile cand porti un fes? O caciula stereo care dispune de difuzoare incorporate poate fi solutia.

Modelele de la Cellularline, HI-FUN si Celly dispun de microfon incorporat si buton pentru primirea de apeluri, astfel incat utilizatorul poate raspunde la apelurile telefonice fara a fi nevoit sa scoata telefonul din buzunar sau manusile de pe maini.

Mai mult, pe cablurile de conectare la telefon exista butoane pentru reglarea volumului. Toate cele trei modele pot fi curatate in masina de ...citeste mai departe despre "Gadgeturi care te trec mai usor de iarna: De la caciuli stereo la baterii rezistente la frig" pe Ziare.com

#gadgeturi iarna, #cadouri gadgeturi, #cadouri Craciun gadget, #idei cadouri gadget , #Stiri Internet