Germania pedepseste SUA pentru spionaj. Semne rele pentru companiile americane

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 14:13
1257 citiri
Germania pedepseste SUA pentru spionaj. Semne rele pentru companiile americane

Germania a anuntat ca renunta la contractul cu Verizon Communications, ca urmare a seriei de dezvaluiri facute de fostul analist NSA Edward Snowden cu privire la practicile agentiilor americane de informatii de a accesa datele globale furnizate de companiile telecom.

Acesta este unul dintre primele semne cu privire la consecintele pe care scandalul de spionaj centrat in jurul Agentiei Nationale de Securitate (NSA) le are asupra afacerilor din Europa ale companiilor americane, scrie New York Times.

Acuzatiile lansate de Snowden au avut un impact puternic in special in Germania, dupa aparitia zvonurilor cu privire la interceptarea convorbirilor telefonice ale cancelarului Angela Merkel de catre agentiile de informatii din SUA.

Atat companiile de telecomunicatii ca Verizon, cat si gigantii din domeniul Internetului precum Google au asigurat ca nu au participat in mod activ la astfel ...citeste mai departe despre "Germania pedepseste SUA pentru spionaj. Semne rele pentru companiile americane" pe Ziare.com

#Germania renuntare contract Verizon, #companii SUA spionaj, #NSA spionaj Europa , #Stiri Internet