Gmail: Google dezvaluie cum poate fi atacat de hackeri contul tau de email

Luni, 10 Noiembrie 2014, ora 13:55
1426 citiri
Gmail: Google dezvaluie cum poate fi atacat de hackeri contul tau de email
Foto: pammarketingnut.com

Contul tau de Gmail a fost spart? Este posibil ca hackerii sa aiba acces mai usor la informatiile personale prin intermediul prietenilor tai.

Un studiu Google arata ca daca adresa de email a unui contact de-al tau a fost compromisa, atunci criminalii informatici pot ajunge mult mai usor la tine.

In medie, pe zi, doar noua conturi dintr-un total de un milion sunt furate. Astfel de actiuni sunt rare, insa atunci cand se intampla acest lucru, situatia este foarte grava, potrivit CNN Money.

Hackerii sunt profesionisti si cauta prin mailuri informatii legate de contul tau bancar.

In cea mai mare parte, ei provin din cinci tari, anume China, Coasta de Azur, Malaezia, Nigeria si Africa de Sud. Insa nu te gandi ca ai scapat daca nu locuiesti in unul dintre aceste state, deoarece ei organizeaza atacuri la nivel global.

Google scaneaza mailurile primite, precum si pe cele trimise. Exista si modalitati prin care iti poti recupera contul, insa, cu toate acestea, hackerii reusesc sa ...citeste mai departe despre "Gmail: Google dezvaluie cum poate fi atacat de hackeri contul tau de email" pe Ziare.com

#gmail atac hackeri, #cont Gmail spart, #hackeri Gmail, #protejare Gmail , #Stiri Internet