Google, gigantul mereu surprinzator: Tur virtual al inchisorii lui Nelson Mandela

Sambata, 25 Aprilie 2015, ora 16:42
1065 citiri

Un tur virtual al inchisorii in care liderul sud-african Nelson Mandela si-a petrecut 18 ani din viata este oferit internautilor din lumea intreaga de grupul american Google.

Nelson Mandela, caruia apropiatii ii spuneau "Madiba", si-a petrecut 18 ani din viata in inchisoarea de pe Robben Island. Gratie companiei americane Google, internautii din lumea intreaga vor putea de acum inainte sa viziteze pe internet acea inchisoare, fara a mai fi nevoiti sa efectueze o calatorie in Africa de Sud. Aceasta vizita virtuala poate fi efectuata pe platforma Google Cultural Institute, informeaza Huffington Post.

Dintre cei 27 de ani de detentie ai sai, Nelson Mandela a fost incarcerat pe Robben Island din 1964 pana in 1982. Pentru a permite internautilor sa vada locul in care liderul sud-african a trait in acea parte dificila a vietii sale, Google s-a asociat cu Nelson Mandela Centre of Memory si a lansat o aplicatie multimedia.

Gratie unor fotografii panoramice la 360 de grade realizate de ...citeste mai departe despre "Google, gigantul mereu surprinzator: Tur virtual al inchisorii lui Nelson Mandela" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google tur virtual inchisoare Mandela , #Stiri Internet