Google se aliaza cu Johnson & Johnson pentru a dezvolta roboti medicali inteligenti

Luni, 30 Martie 2015, ora 19:21
1004 citiri
Google se aliaza cu Johnson & Johnson pentru a dezvolta roboti medicali inteligenti
Foto: Forbes

Google a incheiat o intelegere cu compania din domeniul medical Johnson & Johnson pentru a realiza roboti medicali care utilizeaza inteligenta artificiala, intr-o incercare de a imbunatati instrumentele medicale folosind tehnologii din alte domenii, cum ar fi masinile sale fara sofer.

Divizia de stiinte ale vietii a Google va lucra cu compania Ethicon, care produce aparatura medicala, parte a Johnson & Johnson, pentru a crea o platforma chirugicala robotizata care sa-i ajute pe medici in sala de operatii.

Robotii ii vor ajuta pe chirurgi in cadrul operatiilor minim invazive, dand medicilor un control mai bun si efectuand procedurile cu o acuratete mai mare decat este posibila manual, minimalizand efectele negative asupra pacientului. Unele sisteme permit chirurgilor sa controleze de la distanta instrumente care sunt plasate in interiorul corpului pacientului, pentru a reduce la minimum ranile produse pentru accesul in organism si a scadea nivelul hemoragiilor si riscul de ...citeste mai departe despre "Google se aliaza cu Johnson & Johnson pentru a dezvolta roboti medicali inteligenti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google Johnson Johnson, #Google parteneriat Johnson Johnson , #Stiri Internet