Greii din IT s-au intalnit cu Trump: Ce sugereaza locurile la masa si care a fost marele absent

Joi, 15 Decembrie 2016, ora 12:27
2383 citiri

Presedintele ales al SUA, Donald Trump, s-a intalnit miercuri cu greii din industria IT si tehnologie. Au fost reprezentanti ai Google, Apple, Microsoft, Amazon, Facebook, dar si Tesla sau Uber. Nu insa si Twitter. Felul in care au fost asezati invitatii la masa este amplu dezbatut de presa americana.

Intalnirea, la care presa nu a participat, dar la care au luat parte trei dintre copiii lui Trump, asezati in capul mesei, a avut loc in Trump Tower.

Fotografii de la eveniment au fost facute publice, iar acestea au fost disecate de presa americana. Aceasta a tras si niste concluzii legat de felul in care au fost asezati la masa invitatii, mai ales ca multi dintre cei prezenti l-au criticat pe Trump in campania electorala.

Astfel, potrivit profesorului Adam Galinsky, de la Scoala de Business Columbia, unde sunt asezati la masa oameni de o asemenea importanta face diferenta si poate spune multe.

Trump, la mijlocul mesei

Un prim aspect care sare in ochi e locul in care e ...citeste mai departe despre "Greii din IT s-au intalnit cu Trump: Ce sugereaza locurile la masa si care a fost marele absent" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Trump intalnire sefi companii, #intalnire Trump IT Twitter, #asezare masa invitati Trump IT , #Stiri Internet