GTS, premiata pentru serviciile Ethernet

Joi, 20 Octombrie 2011, ora 16:03
764 citiri
GTS, premiata pentru serviciile Ethernet
Ethernet

GTS Central Europe (GTS) a primit distinctia de furnizor regional de servicii al anului, din partea Metro Ethernet Forum (MEF). Premiul certifica pozitia de lider a companiei in dezvoltarea si furnizarea serviciilor Ethernet in Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Serviciile Ethernet au constituit o prioritate pentru GTS in ultimii ani. Cu peste 750 de switch-uri in Europa Centrala si de Est, platforma Ethernet a GTS ofera clientilor solutii integrate de banda larga, precum si flexibilitate si scalabilitate in utilizare.

De asemenea, o alta realizare GTS este certificarea respectarii standardelor MEF, precum si certificarea profesionala a inginerilor sai, fapt ce valideaza expertiza companiei in Carrier Ethernet. Mai mult decat atat, GTS este singurul operator din Europa Centrala si de Est care are ambele certificate, compania pozitionandu-se ca lider in zona.

In cadrul MEF, GTS a primit de asemenea o nominalizare la categoria "Cele mai bune servicii Ethernet wholesale". Gama sa de servicii include de la conexiuni E-Line punct la punct, la E-VPN multipunct la multipunct si recenta platforma Ethernet Media Line, pentru distributia de continut media.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ethernet, #premiu servicii Ethernet GTS premiu , #Stiri Internet