Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor retelei Twitter

Miercuri, 12 August 2015, ora 15:22
1120 citiri
Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor retelei Twitter
Foto: Twittter

Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor retelei de socializare Twitter, potrivit unui raport de transparenta publicat marti de responsabilii platformei digitale.

Potrivit raportului, numarul cererilor exprimate de guverne privind informatiile despre conturile utilizatorilor Twitter a crescut cu aproximativ 52%, de la 2.871 in cea de-a doua parte a anului 2014 la 4.363 de cereri in prima jumatate a acestui an. Reteaua de socializare a dat curs unui procent de 58% din cererile exprimate, scrie portalul mashable.com.

Turcia "libera": Redactor-sef condamnat pentru un mesaj pe Twitter

Jeremy Kessel, manager pentru politicile juridice la nivel global ale retelei, a spus ca aceasta crestere este cea mai semnificativa cu care s-a confruntat pana in prezent reteaua Twitter.

Prin comparatie, serviciul digital de streaming Periscope a primit in aceeasi perioada 1.391 de cereri privind respectarea drepturilor de autor ale ...citeste mai departe despre "Guvernele cer tot mai multe informatii despre conturile utilizatorilor retelei Twitter" pe Ziare.com

#guverne solicitari informatii twitter, #utilizatori Twitter , #Stiri Internet