Hackerii de la Anonymous Romania au avut numele agentilor FBI si Interpol

Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 09:34
3300 citiri
Hackerii de la Anonymous Romania au avut numele agentilor FBI si Interpol

Liderii gruparii Anonymous Romania, Gabriel Balaeasa (24 de ani), Gabor Fabian (27 de ani) si Emil Picos (31 de ani), au fost trimisi in judecata vineri, fiind acuzati de procurorii DIICOT de constituirea unei grupari implicata in derularea unor agresiuni de terorism cibernetic.

Tinerii au accesat ilegal zeci de sisteme informatice, au copiat si postat pe Internet date confidentiale sau nedestinate publicitatii, scrie Evenimentul Zilei.

Liderul gruparii Anonymous-Romania este Gabriel Balaeasa din Piatra Neamt, cunoscut in mediul virtual cu identitatile de "lulzcart", "anonsboat", "anonsweb" si "cartman". Principalii locotenenti ai acestuia sunt Gabor Fabian, zis "dirtyred", si Mihai- Emil Picos, care folosea porecla "silus". Alaturi de cei trei, alti tineri au aderat la aceasta miscare.

Gabriel Balaeasa, cu nick-ul Unknown Main User, a fost interceptat informatic de DIICOT, atunci cand discuta cu persoane din strainatate despre dezvaluirea identitatilor unor agenti FBI si Interpol. Hackerii au intrat in posesia numelor dupa ce au spart serverul politiei locale din Florida.

Citeste mai multe despre Hackerii de la Anonymous Romania au avut numele agentilor FBI si Interpol pe Ziare.com.

#Anonymous Romania, #harckeri Romania FBI Interpol, #Anonymous Romania lideri , #Stiri Internet