Hackerii nu au vacanta: cum te poti feri de atacurile cibernetice de Sarbatori - Interviu

Joi, 26 Decembrie 2013, ora 10:08
1110 citiri
Hackerii nu au vacanta: cum te poti feri de atacurile cibernetice de Sarbatori - Interviu
Foto: technobuffalo.com

Criminalii cibernetici nu isi iau vacanta de Craciun si Revelion. Din contra, ei vor incerca sa profite de neatentia utilizatorilor si sa fure datele personale sau chiar banii din conturi.

Iar pentru a afla cum sa ne oferim de spam-uri, link-uri infestate si oferte false, am stat de vorba cu Loredana Botezatu, specialist in securitate la Bitdefender.

Cum se folosesc hackerii de Craciun si Revelion pentru a pacali utilizatorii?

In fiecare an, de Craciun si de Anul Nou spammer-ii sunt si ei cuprinsi de spiritul Sarbatorilor si incep sa trimita extrem de multe mesaje cu diverse oferte la produse si servicii ce urmaresc sa-i faca pe utilizatori sa deschida un atasament sau sa aceseze un link, in dorinta lor de a achizitiona cadouri la preturi convenabile pentru prieteni si rude.

De cele mai multe ori, ofertele din spam se lauda cu preturi foarte mici pentru cele mai noi gadgeturi, oferte irezistibile de cazare la hoteluri de lux, bilete de avion ieftine sau petreceri tematice ...citeste mai departe despre "Hackerii nu au vacanta: cum te poti feri de atacurile cibernetice de Sarbatori - Interviu" pe Ziare.com

#atac cibernetic Sarbatori, #hackeri furt bani, #atacuri hackeri Sarbatori, #hackeri Sarbatori , #Stiri Internet