Hillary Clinton e sfatuita de specialisti IT sa conteste rezultatul alegerilor: Suspiciuni de hacking in 3 state-cheie

Miercuri, 23 Noiembrie 2016, ora 11:45
1099 citiri

Unii specialisti in IT au tras un semnal de alarma in legatura cu alegerile prezidentiale din SUA si cer echipei lui Hillary Clinton sa solicite renumararea voturilor in trei state. Motivul? Exista suspiciuni ca rezultatul ar fi fost alterat de hackeri, caz in care candidatul democrat ar putea fi desemnat castigator.

Din grupul de activisti care au analizat situatia fac parte, printre altii, un avocat specializat in sistemul electoral american John Bonifaz, dar si J Alex Halderman, directorul centrului pentru securitate informatica din cadrul University of Michigan.

Iar potrivit unor surse citate de CNN, acesti specialisti au contactat deja echipa de campanie a lui Hillary Clinton pentru a face lumina in acest caz.

Mai exact, candidatul democrat a primit cu 7% mai putine voturi in statele care se bazeaza in special pe sistemul electronic de vot decat in cele in care se folosesc cu precadere ...citeste mai departe despre "Hillary Clinton e sfatuita de specialisti IT sa conteste rezultatul alegerilor: Suspiciuni de hacking in 3 state-cheie" pe Ziare.com

#hackeri voturi alegeri SUA, #alegeri SUA hackeri sistem vot, #frauda alegeri SUA , #Stiri Internet