HMD Global a dezvaluit noile terminale Nokia 2,3 si 5

Miercuri, 30 Mai 2018, ora 11:46
1116 citiri
HMD Global a dezvaluit noile terminale Nokia 2,3 si 5

Versiunile actualizate ale telefoanelor mainstream de la Nokia au fost lansate astazi la Moscova. Intr-o atmosfera cat se poate de relaxata, incarcata de muzica live si lumini stridente, HMD Global a dezvaluit noile Nokia 2, Nokia 3 si Nokia 5, scriu cei de la Playtech.ro.

Cele mai noi telefoane de la Nokia sunt departe de a fi revolutionare si nici nu-si propun. Cu toate acestea, cei care nu vor sa investeasca mai mult de 1000 de lei intr-un telefon nesubventionat tocmai au primit cea mai buna veste de la HMD Global.

Toate terminalele dezvaluite de finlandezi sunt din gama entry level si mainstream. Aceasta este partea ecuatiei care s-ar putea sa nu te incante teribil. Pe de alta parte, insa, s-ar putea sa vorbim de cele mai bune dispozitive pe segmentele lor de piata, iar acest detaliu nu trebuie neglijat.

Cu alte cuvinte, reprezinta o afacere buna.

In mod traditional, aceste upgrade-uri au fost promovate in trecut ca fiind insotite de sufixul 2018. De aceasta data, in cadrul conferintei de la Moscova, fiecare telefon nou a fost prezentat cu numele Nokia 2.1, Nokia 3.1 si Nokia 5.1.

In magazine, ramane sa vedem care va fi nomenclatorul ales.

Vezi AICI cum arata noile telefoane Nokia si cat de bune sunt! ...citeste mai departe despre "HMD Global a dezvaluit noile terminale Nokia 2,3 si 5" pe Ziare.com

#HMD lansare Nokia telefoane, #lansare Nokia 3 , #Stiri Internet