Iata cum puteti economisi 8.000 de euro pe an cu un simplu clic

Miercuri, 26 Octombrie 2016, ora 09:00
1127 citiri
Iata cum puteti economisi 8.000 de euro pe an cu un simplu clic

Cat de mult costa, de fapt, sa reintroducem documentele care ne sosesc in format tiparit sau PDF, pe care trebuie sa le reconvertim in format Word, pentru a le putea utiliza?

Cei mai multi dintre noi nici nu se opresc sa faca aceste calcule, deoarece pare (eronat) ca este doar o operatiune minora.

Studii meticuloase ale tehnologiei de cercetare a operatiunilor, efectuate pe un esantion numeros de organizatii din domenii dintre cele mai diverse au relevat faptul ca aceasta "operatiune minora" este de fapt considerabila. Foarte considerabila.

Vorbim de o pierdere anuala de 250-500 de ore de munca pentru o organizatie cu 50 de angajati de birou. La nivelul salariilor din Romania, costurile anuale acestor ore se ridica la aproximativ 8.000 Euro (opt mii de euro), pentru o organizatie cu 50 de angajati!

Dar ce se intampla daca organizatia are 300-500 de angajati, asa cum este cazul multor institutii publice? Puteti face si dumneavoastra calculele.

In cazul organizatiilor ...citeste mai departe despre "Iata cum puteti economisi 8.000 de euro pe an cu un simplu clic" pe Ziare.com

#pdf reader, #reader documente tiparite , #Stiri Internet