Indragostiti, atentie la hackeri! Cum ne protejam de atacuri in preajma Valentine's Day

Sambata, 13 Februarie 2016, ora 07:14
1034 citiri
Indragostiti, atentie la hackeri! Cum ne protejam de atacuri in preajma Valentine's Day
Foto: Pexels/Pixabay.com

Hackerii profita de orice ocazie pentru a pune mana pe datele si banii utilizatorilor de Internet, asa ca Valentine's Day reprezinta o oportunitate pentru infractorii cibernetici sa incerce sa profite de naivitatea unora.

Bogdan Botezatu, Senior eThreat Analyst la Bitdefender, a precizat pentru Ziare.com ca specialistii in securitate ai companiei romanesti au remarcat in fiecare an o crestere a valului de escrocherii informatice care tintesc utilizatorii de pe intreg mapamondul, inainte de Valentine's Day.

Cel mai adesea, acestea sunt distribuite prin e-mail-uri de tip spam si directioneaza utilizatorii catre site-uri de phishing, frauda sau catre pagini cu virusi.

Anual, infractorii declanseaza un adevarat raid de atacuri, intrucat spam-ul de Valentine's Day reprezinta circa 5-10% din intregul volum de spam la nivel global, conform datelor Bitfedender.

Hackerii isi vor face de cap in 2016: Atacurile care vor lua amploare in acest an

Numarul fraudelor inregistreaza o ...citeste mai departe despre "Indragostiti, atentie la hackeri! Cum ne protejam de atacuri in preajma Valentine's Day" pe Ziare.com

#atacuri hackeri Valentines Day, #hackeri Valentines Day, #atacuri cibernetice Valentines Day, #valentines day , #Stiri Internet