Instagram anunta o noua facilitate destinata afacerilor - va fi ca o pagina de Facebook

Miercuri, 17 August 2016, ora 10:37
883 citiri
Instagram anunta o noua facilitate destinata afacerilor - va fi ca o pagina de Facebook
Foto: Facebook/Instagram

Companiile care se promoveaza pe Instagram vor beneficia, de miercuri, de conturi de business, o forma speciala a profilurilor de utilizator care faciliteaza prezentarea unei firme si comunicarea cu clientii.

Anuntata inca din luna mai, noua facilitate va oferi brandurilor un layout distinct in cadrul retelei de socializare care se lauda cu peste 500 de milioane de utilizatori. Profilul de business de pe Instagram va fi corespondentul paginilor de Facebook.

Cel mai important element al unui profil de business va fi butonul de contact. Orice utilizator care acceseaza un profil de business va putea lua legatura cu reprezentantii companiei respective. Comunicarea se poate realiza, deocamdata, doar telefonic, prin SMS sau e-mail.

Instagram nu are o functie de chat interna, ci doar o optiune prin care pot fi trimise direct poze catre anumiti prieteni. Ciudat este ca nu exista o functie care sa faca legatura cu WhatsApp sau Facebook Messenger, ...citeste mai departe despre "Instagram anunta o noua facilitate destinata afacerilor - va fi ca o pagina de Facebook" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Instagram cont business, #Instagram profil business, #companii profil business , #Stiri Internet