Instagram are o noua conducere, dupa ce cofondatorii companiei si-au dat demisia

Marti, 02 Octombrie 2018, ora 08:23
1009 citiri
Instagram are o noua conducere, dupa ce cofondatorii companiei si-au dat demisia
Foto: Instagram

Facebook a anuntat luni ca Adam Mosseri, vicepresedintele pentru managementul de produs al Instagram, va prelua conducerea companiei, in urma demisiei neasteptate a co-fondatorilor acesteia, Kevin Systrom si Mike Krieger, de saptamana trecuta.

Mosseri a fost director de produs de la inceputul acestui an, iar anterior a condus divizia News Feed a Instagram. Numirea lui Mosseri va intra in vigoare imediat, a spus un purtator de cuvant al Instagram, transmite CNBC.

"Suntem incantati sa incredintam conducerea unui lider de produs cu o experienta solida in domeniul designului si concentrat pe profesie si simplitate - precum si pe intelegerea profunda a importantei comunitatii", au afirmat Systrom si Krieger intr-o declaratie.

Systrom si Krieger si-au dat demisiile din companie saptamana trecuta, la peste sase ani de cand Facebook a cumparat compania pe care au fondat-o, pentru 1 miliard de dolari. Plecarile lor survin in urma nemultumirii in crestere provocate de implicarea tot mai mare a directorului general Mark Zuckerberg in conducerea aplicatiei pentru fotografii, potrivit informatiilor aparute in presa saptamana trecuta.

Mosseri a promovat in ierarhia Facebook, de cand a devenit designer de produs in 2008. In timpul in care a lucrat la Facebook, acesta a mai fost director pentru aplicatii mobile si director al diviziei News Feed. El era director de produs la Instagram din luna mai.

"Sunt onorat si entuziasmat de oportunitatea de a conduce echipa Instagram", a declarat Mosseri. ...citeste mai departe despre "Instagram are o noua conducere, dupa ce cofondatorii companiei si-au dat demisia" pe Ziare.com

#conducere Instagram, #cofondatori Instagram demisie , #Stiri Internet