Internet gratuit in Romania daca ai cont de Facebook? "Nu cred in sintagma zero lei"

Miercuri, 30 Martie 2016, ora 14:50
996 citiri
Internet gratuit in Romania daca ai cont de Facebook? "Nu cred in sintagma zero lei"
Foto: Arhiva Ziare.com

Consumul trebuie sa se bazeze pe oferta, dar cu toate acestea nu cred ca este util pentru piata sa ti se dea Internet gratuit, daca ai cont pe Facebook, cum se intampla in alte tari, pentru ca operatorii trebuie sa investeasca mereu in retele, a declarat, miercuri, Catalin Marinescu, presedintele Autoritatii Nationale pentru Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

"Experienta utilizatorului este cea care trebuie sa primeze si apararea drepturilor lui si trebuie sa-i dam o sansa utilizatorului sa aleaga. Ar trebui sa lasam tehnologiile sa se maturizeze si sa se dezvolte. Punand utilizatorul in centrul reglementarilor, deja cumva privesti altfel lucrurile (...)

Nu cred ca apar probleme concurentiale daca este stimulat, daca acel consum este bazat pe oferta. Nu cred in sintagma zero lei. Nu cred ca este util pentru piata sa ti se dea Internet gratuit daca ai cont pe Facebook, cum se intampla in alte tari, pentru ca operatorii trebuie sa investeasca mereu in retele", a spus Marinescu, ...citeste mai departe despre "Internet gratuit in Romania daca ai cont de Facebook? "Nu cred in sintagma zero lei"" pe Ziare.com

#Internet gratuit Romania Facebook, #Internet gratuit Romania , #Stiri Internet