Internet of Things, cu un pas mai aproape sa ne invadeze vietile: Google a lansat un sistem de operare dedicat lor

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 09:18
1331 citiri
Internet of Things, cu un pas mai aproape sa ne invadeze vietile: Google a lansat un sistem de operare dedicat lor
Foto: Blog Google

Cel mai nou proiect Google se numeste Android Things si este un sistem de operare pentru obiectele care se conecteaza la Internet (IoT).

Ar putea fi un pas crucial pentru aceasta categorie de produse, ce este vazuta de multi ca the next big thing in industria IT.

Android Things nu este un sistem construit de la zero, ci este urmasul lui Brillo. Lansat cu mai bine de un an in urma, cu acelasi scop, Brillo s-a dovedit a fi un esec - nu au existat produse din aria IoT care sa-l foloseasca.

Odata cu trecerea la Android Things, Google simplifica si sarcina dezvoltatorilor, care nu mai sunt nevoiti sa invete un nou limbaj, ci pot folosi aceleasi instrumente de dezvoltare necesare pentru crearea aplicatiilor de Android.

Google spera ca in acest fel sistemul sau de operare sa fie mult mai atractiv pentru sutele de producatori de dispozitive inteligente, de la boxe si ...citeste mai departe despre "Internet of Things, cu un pas mai aproape sa ne invadeze vietile: Google a lansat un sistem de operare dedicat lor" pe Ziare.com

#Google sistem operare Internet of Things, #Google Internet of Things , #Stiri Internet