Internetul nu-i la fel pentru toata lumea. Cum arata Amazon, Instagram, Tinder si Uber pentru miliardari

Sambata, 13 Mai 2017, ora 08:38
847 citiri
Internetul nu-i la fel pentru toata lumea. Cum arata Amazon, Instagram, Tinder si Uber pentru miliardari
Foto: Rich Kids of Instagram

Exista Internetul pe care il stiu cei mai multi dintre noi, folosit de 99% din populatie, si mai exista o varianta exclusivista a acestuia pentru restul de 1%. La fel ca in offline.

Daca oamenii obisnuiti au Amazon, Tinder, Instagram sau Uber, milionarii si miliardarii au propriile lor servicii si aplicatii online, concepute pe masura lumii lor stratosferice.

Amazonul miliardarilor

Shoppingul online are alte valente in lumea bogatilor. Site-ul James Edition este un fel de combinatie intre Amazon si Craigslist, doar ca, in loc de carti, electronice si pantofi de la zece dolari, vinde avioane private si iahturi de zeci de milioane de dolari.

Utilizatorii pot cauta in categorii ca "Elicoptere" sau "Iahturi", ori direct dupa numele brandului, daca sunt interesati de un Rolex sau un Porsche in mod particular, noteaza CNBC.

Sau isi pot rezerva un loc intr-un "safari" cu ursi polari.

Pentru miliardarul care are totul exista o sectiune cu oferte si mai extravagante, in care acesta poate gasi, de exemplu, un scaun realizat din AK-uri 47 placate cu crom.

Foto: James Edition

Instagram-ul pustilor bogati

Pentru ei viata se imparte intre zboruri la bordul avioanelor personale, plimbari cu iahtul in Caraibe si petreceri de lux la care sampania curge in valuri. Dar ce folos sa fii bogat daca restul lumii nu te poate vedea si recunoaste ca atare?

Din aceasta frustare s-a nascut probabil Rich Kids, o retea conceputa dupa modelul Instagram si folosita in general de vlastarii unor familii instarite.

Oricine poate arunca o privire la viata superbogatilor, insa doar acestia din urma pot posta poze, pentru 1.000 de dolari pe luna.

Foto: Rich Kids

Aplicatia a atras numeroase reactii critice inca de la lansare, iar Apple a decis sa o retraga din App Store. Neoficial, compania din Cupertino a numit-o "nepotrivita", conform Washington Post.

Tinder fara saraci

Aplicatia de dating Luxy este cunoscuta ca Tinder pentru elite sau ca Tinder fara saraci. Unu din doi membri are venituri anuale de peste 500.000 de dolari pe an, iar 41% dintre membri castiga cel putin 1 milion de dolari pe an, sustine compania din spatele aplicatiei.

In 2015, 40.000 de utilizatori noi au fost expulzati din comunitatea Luxy pentru ca erau "prea saraci, prea neatractivi sau ambele".

Foto: Luxy

Uber, varianta de lux

Si bogatii au nevoie de o cursa uneori. Pentru ei exista aplicatia UberLux, disponibila doar in cateva orase. Compania de ridesharing g ...citeste mai departe despre "Internetul nu-i la fel pentru toata lumea. Cum arata Amazon, Instagram, Tinder si Uber pentru miliardari" pe Ziare.com

#siteuri bogati, #James Edition, #Instagram bogati, #Uber lux , #Stiri Internet