Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Intracom Telecom lanseaza Platforma de Monitorizare Inteligenta pentru protectia infrastructurilor critice

Intracom Telecom lanseaza Platforma de Monitorizare Inteligenta pentru protectia infrastructurilor critice
Intracom Telecom, furnizor global de sisteme de telecomunicatii si solutii integrate de securitate, a anuntat astazi lansarea platformei SIS-C2, o platforma de comanda, control si integrare pentru supravegherea frontierelor, protectia infrastructurilor critice, securitate terestra si maritima.

Platforma SIS-C2 este expusa la standul companiei nr. 2374 in cadrul Expo Defence Egipt (EDEX), in perioada 3-5 decembrie 2018, la Cairo.

Mai precis, platforma este customizata pentru aplicatii de supraveghere si recunoastere a informatiilor (ISR), informatii cu privire la situatia operativa, colectare si analiza de informatii, corelare de informatii si colaborare inter si intra-agentie.

Agentiile din domeniul securitatii si apararii pot beneficia acum de capabilitatile tehnice si operationale ale SIS-C2 si isi pot optimiza centrele lor de comanda, corelarea operationala a imaginilor, avertizarea si notificarea timpurie, gestionarea incidentelor, precum si functionalitatile inteligente de analiza si corelare a datelor.

Dl. Nikolaos Velentzas, Deputy General Manager Services Business Division la Intracom Telecom a declarat:

"Folosind experienta si expertiza acumulata de multi ani in dezvoltarea de software pentru companii de renume mondial si valorificarea cunostintelor pe care le-am obtinut din participarea noastra in diferite proiecte de cercetare-dezvoltare la nivel UE, inclusiv EWISA (Early Warning for Increased Situational Awareness), un proiect premiat UE, suntem mandri sa anuntam lansarea platformei SIS-C2 care colecteaza, proceseaza, clasifica si analizeaza informatiile primite de la mai multe tipuri de senzori de detectie si aplicatii din surse terte, pentru a produce informatie cu valoare adaugata".

Despre SIS-C2

Intracom Telecom SIS-C2 este o platforma modulara si scalabila de integrare software care este destinata sa beneficieze de supravegherea, colaborarea, coordonarea si administrarea diverselor evenimente legate de managementul securitatii si al operatiunilor.

Platforma SIS-C2 si senzorii de detectie specializati au fost destinati granitelor externe ale Uniunii Europene, adica Grecia-Turcia, Finlanda-Rusia, Spania-Maroc, Romania-Serbia.

In cadrul dezvoltarii si testarii pe teren a EWISA, Intracom Telecom a implementat SIS-C2 cu radare integrate de supraveghere la sol (GSR), mijloace de suport electronic (ESM), comunicatii sigure si post de comanda mobil de securitate (MSCP) echipate cu incarcaturi electro-optice stabile (EOP ...citeste mai departe despre "Intracom Telecom lanseaza Platforma de Monitorizare Inteligenta pentru protectia infrastructurilor critice" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 465 ori
Citeste mai multe despreIntracom Telecom platforma securitate