Intrarom & Genesys primesc Best Partnership for Large Enterprises Award

Miercuri, 24 Aprilie 2019, ora 12:33
1394 citiri
Intrarom & Genesys primesc Best Partnership for Large Enterprises Award

Intrarom, subsidiara romaneasca a Intracom Telecom, a fost premiata, alaturi de Genesys, cu "Best Partnership for Large Enterprises Award ", in cadrul Contact Centers Awards Gala, un eveniment anual unic in Romania, ce reuneste oameni si companii din industria de Customer Experience.

Intrarom si Genesys au sprijinit companiile romanesti in construirea unei experiente mai bune a clientilor, printr-o integrare eficienta a aplicatiilor si a functionalitatilor, prin utilizarea celor mai avansate tehnologii ce depasesc asteptarile clientilor.

"Colaborarea de succes, pe termen lung, intre Intrarom & Genesys a ajutat ambele companii din Romania sa creasca si a condus la implementari de platforme Contact Centers de mari dimensiuni in sectoarele Telecomunicatii, Banking& Finance si Utilitati. Avand in vedere aceste referinte semnificative privind experienta clientilor, Intrarom doreste sa-si extinda parteneriatul de succes cu Genesys in domeniul experientei clientilor, adresandu-se noilor verticale si introducand cea mai recenta tehnologie impreuna cu cea mai inalta expertiza tehnica", a declarat Mihai Ionescu, Director Comercial, Intrarom.

Apostolos Kemos, Director de Vanzari pentru Europa Centrala si de Sud, la Genesys, a adaugat: "Genesys este cu adevarat mandra sa introduca pe piata romaneasca solutia premiata PureCloud. Arhitectura all-in-one a platformei Genesys ™ PureCloud ™ permite companiilor de orice dimensiune sa consolideze perfect infrastructurile de centre de contact si infrastructura de comunicatii de business pentru a reduce complexitatea, simplifica administrarea, imbunatati eficienta si reduce costurile totale de operare prin instalarea solutiei in cloud. Impreuna cu Intrarom aducem o generatie de ultima ora a experientei clientilor pe piata".

Intrarom Telecom este unul dintre cei mai importanti integratori de Contact Centers din Balcani in ultimii 20 de ani. Cu scopul de a-si servi clientii si de a oferi o experienta unica a clientului (CX), grupul de companii completeaza portofoliul Genesys Contact Center cu un set cuprinzator de servicii profesionale, incluzand consultanta, proiectare, implementare, configurare / parametrizare, personalizare, integrare cu testarea sistemelor terte si dezvoltare. ...citeste mai departe despre "Intrarom & Genesys primesc Best Partnership for Large Enterprises Award" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Best Partnership for Large Enterprises Award, #Intrarom , #Stiri Internet