Inventie neobisnuita: Tatuajul conectat la smartphone, care le transmite medicilor ce tensiune ai (Video)

Marti, 05 Ianuarie 2016, ora 19:35
1913 citiri
Inventie neobisnuita: Tatuajul conectat la smartphone, care le transmite medicilor ce tensiune ai (Video)
Foto: YouTube/Chaotic Moon

O firma americana lucreaza in prezent la realizarea unui tatuaj temporar ce se poate conecta la Internet, capabil sa masoare indici de sanatate si sa trimita datele unor medici.

Produsul e realizat de Chaotic Moon, un start-up american cu sediul in Austin (Texas), informeaza Le Figaro.

Firma, specializata in tehnologii informatice, a dezvoltat un tus bun conducator electric, capabil sa asigure legatura intre elemente electronice cum ar fi un microprocesor si captatori biometrici.

Fixat direct pe piele, acest Tech Tat (nume ce provine de la Technologic Tatoo, tatuaj tehnologic) ar putea colecta, stoca, trimite si primi date. Astfel, ar putea supraveghea activitatea corpului uman, masurand ritmul cardiac, tensiunea arteriala, temperatura, nivelul de stres sau procentul de hidratare.

Sincronizat cu un smartphone, tatuajul ar transmite informatiile in timp real personalului medical, prin intermediul unei aplicatii.

Parola, veriga slaba pe Net. Tatuaje sau pastile - cat de ...citeste mai departe despre "Inventie neobisnuita: Tatuajul conectat la smartphone, care le transmite medicilor ce tensiune ai (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tatuaj conectat Internet, #tatuaj date smartphone , #Stiri Internet