iOS 10 va fi disponibil din aceasta seara - ce noutati aduce noul sistem de operare

Marti, 13 Septembrie 2016, ora 19:15
930 citiri
iOS 10 va fi disponibil din aceasta seara - ce noutati aduce noul sistem de operare
Foto: Facebook/ IPhones

Posesorii de telefoane si tablete Apple compatibile vor putea instala cea mai noua versiune a sistemului de operare iOS incepand din seara acestei zile.

Miercuri, 13 septembrie, la ora 20.00, se da startul actualizarii sistemului de operare care sta la baza a milioane de iPhone-uri si iPad-uri din toata lumea.

iOS 10, desi nu vine cu o schimbare de design, aduce cateva noutati importante, majoritatea dintre acestea venind chiar din partea aplicatiilor dezvoltate de Apple.

Este prima versiune care va permite utilizatorului eliminarea de pe ecranul principal a aplicatiilor Apple care nu sunt folosite, o optiune pe care Apple s-a decis cu mare dificultate sa o ofere intr-un final.

Dezvoltatorii de aplicatii vor avea acces la Siri, putand integra functionalitatea asistentului virtual creat de Apple in propriile aplicatii. In practica, unele facilitati, in functie de disponibilitatea dezvoltatorilor, vor putea realizate pe baza comenzilor vocale.

Facebook, spre exemplu, ar ...citeste mai departe despre "iOS 10 va fi disponibil din aceasta seara - ce noutati aduce noul sistem de operare" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iOS 10 lansat marti, #noutari iOS 10, #Apple iOS 10 , #Stiri Internet