iPhone 6, un smartphone invechit, care le imita pe cele Android?

Sambata, 13 Septembrie 2014, ora 19:44
976 citiri
iPhone 6, un smartphone invechit, care le imita pe cele Android?
Foto: pcadvisor.co.uk

Pasionatii de gadgeturi au analizat in detaliu trasaturile noului model de iPhone si au ajuns la o concluzie surprinzatoare. Noutatile oferite de el sunt, de fapt, caracteristici tehnice ale telefoanelor Android care au aparut inca din 2012.

De exemplu, platile cu tehnologia NFC pot fi facute inca din 2012 cu un terminal Google Nexus 4, iar rezolutia 750p a iPhone 6 este chiar mai mica decat a unui asemenea telefon, care avea rezolutie 760p la lansarea lui, in urma cu doi ani, scrie Huffington Post.

Dimensiunile tot mai mari ale acestui terminal produs de Apple arata si faptul ca americanii incep sa se teama de concurenta pusa de Samsung si alti mari jucatori de pe piata. Noul sistem de operare iOS 8 include numeroase trasaturi ce au fost mai intai prezente pe cel Android.

Este adevarat, insa, ca si sistemul de operare Android a copiat destule elemente de la iOS in trecut, iar acum situatia doar s-a inversat. De exemplu, telefoanele cu ...citeste mai departe despre "iPhone 6, un smartphone invechit, care le imita pe cele Android?" pe Ziare.com

#lansare iPhone 6, #caracteristici iphone 6, #iphone android ios, #smartphone iphone 6, #smartphone Android , #Stiri Internet