Apple a lansat cel mai ieftin iPhone de pana acum. Cum arata si ce stie sa faca iPhone SE (Galerie foto)

Luni, 21 Martie 2016, ora 20:28
1068 citiri
Apple a lansat cel mai ieftin iPhone de pana acum. Cum arata si ce stie sa faca iPhone SE (Galerie foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

Compania americana Apple a inceput saptamana cu prezentarea noilor produse, printre care un smartphone.

Noul smartphone se numeste iPhone SE si este cu 50% mai rapid decat iPhone 5S. Acesta are are un procesor A9 pe 64 de biti si camera de 12 megapixeli si va putea face poze live. Noul telefon va fi disponibil in 110 tari pana la sfarsitul lunii mai. Modelul de 16GB va costa 399 de dolari, iar cel de 32GB va fi 499 de dolari.

Cel de-al doilea produs al serii a fost iPad Pro, cu un display de 9.7-inci. Modelul de 32GB va costa 599 de dolari; cel de 128GB va fi 749 de dolari, iar cel de 256GB va fi 899 de dolari.

Prezentarea noilor produse a avut loc cu o zi inainte ca avocatii companiei Apple sa se confrunte in justitie cu reprezentantii Biroului Federal de Investigatii (FBI). FBI a cerut Apple sa deblocheze iPhone-ul unuia dintre autorii atacului de la San Bernardino (California) comis de catre un cuplu de musulmani radicalizati. 14 persoane au murit in urma atacului ce a avut ...citeste mai departe despre "Apple a lansat cel mai ieftin iPhone de pana acum. Cum arata si ce stie sa faca iPhone SE (Galerie foto)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Apple lanseaza iphone, #Apple lansare iPhone , #Stiri Internet