iPhone SE, mica bestie lansata de Apple: Sa nu ne lasam inselati de aparente (Video)

Marti, 22 Martie 2016, ora 08:07
1205 citiri
iPhone SE, mica bestie lansata de Apple: Sa nu ne lasam inselati de aparente (Video)
Foto: Apple

Apple a lansat iPhone SE, luni seara, un smartphone ce se adreseaza in primul rand nostalgicilor care suspina dupa telefoanele de mici dimensiuni.

Dispozitivul pare ca ne intoarce in anul 2012, transmite The Verge, in mare parte datorita dimensiunii ecranului, de doar 4 inchi, dar si design-ului asemanator cu iPhone 5, lansat in acel an.

Insa nu trebuie sa ne lasam pacaliti de aparente, caci SE are mai multe lucruri importante in comun cu actuala generatie de iPhone.

Apple a lansat cel mai ieftin iPhone de pana acum. Cum arata si ce stie sa faca iPhone SE (Galerie foto)

Noul telefon de la Apple este dotat cu procesorul A9, regasit si la 6S si 6S Plus. The Verge noteaza ca acest lucru reprezinta un puternic pas inainte fata de anteriorul telefon de 4 inchi, care imbatraneste si nu mai poate face fata competitiei.

Insa aspectul care trebuie reliefat este ca, in ciuda dimensiunii mai mici, SE este la fel de puternic ca "fratii" sai mai mari, cu ecrane de 4,7 si 5,5 inchi. ...citeste mai departe despre "iPhone SE, mica bestie lansata de Apple: Sa nu ne lasam inselati de aparente (Video)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#lansare Apple iPhone, #lansare iPhone SE, #iPhone SE, #specificatii iPhone SE , #Stiri Internet