Japonezii au testat cu succes drona care livreaza vin

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 19:39
1055 citiri
Japonezii au testat cu succes drona care livreaza vin
Foto: Pixabay

Nu doar americanii sunt cei care incearca sa gaseasca cea mai sigura cale pentru livrarea alimentelor prin intermediul dronelor, fara ca acestea sa se loveasca de firele de inalta tensiune, indicatoare, zgarie-nori si alte obstacole. Japonezii au pornit si ei pe acest drum si au inregistrat primul succes.

Ce s-ar intampla daca o drona ar lovi un avion de pasageri

Conform Fortune, un producator nipon de drone, in colaborare cu alte companii, dar si cu guvernul de la Tokio, a inceput luni astfel de teste, ce presupun livrarea de bunuri la domiciliu, arata presa locala. Testele se realizeaza in prezent in Chiba, la mai putin de 30 de kilometri de Tokio.

Unul dintre teste, considerat un succes, a presupus livrarea unei sticle de vin, intr-un cos, de pe acoperisul unui magazin pana intr-un parc din apropiere.

Japan starts Home Delivery Drone Trial #Drones #Chiba https://t.co/usv9z8du56 pic.twitter.com/Mb8wXoVuSD- I4U News ...citeste mai departe despre "Japonezii au testat cu succes drona care livreaza vin" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vin livrat drona, #sticla vin livrata drona, #livrare domiciliu drone, #drona livrare dimiciliu companii, #livrare produse acasa drona , #Stiri Internet