Lansarea iPhone 6: Apple incepe razboiul pe piata telefoanelor-tableta

Duminica, 14 Septembrie 2014, ora 16:23
1154 citiri
Lansarea iPhone 6: Apple incepe razboiul pe piata telefoanelor-tableta
Foto: digitaltrends.com

Ultimul model de iPhone 6 dispune si de o varianta mai mare, care ii lanseaza pe americani pe piata asa-numitelor "phablet", adica a smartphone-urilor care sunt si tableta. Si aici, concurenta din partea celor de la Samsung este cea mai apriga.

iPhone 6 Plus, cu ecran de 5,5 inchi, este o noutate in familia gadgeturilor Apple, el avand capacitatea de a schimba clasamente pe aceasta piata, scrie digitaltrends.com. El are un procesor A8 de 64 de biti, alaturi de o conexiune wireless 802.11ac si ofera posibilitatea platilor prin tehnologia NFC.

Concurentul lui direct este Samsung Galaxy Note 4, cele doua terminale avand specificatii tehnice demne de invidiat. Produsul sud-coreenilor dispune de un ecran mai mare, de 5,7 inchi si de o rezolutie superioara (2560 x 1440 pixeli) fata de iPhone 6 Plus (1920 x 1080 pixeli).

In schimb, gadgetul ...citeste mai departe despre "Lansarea iPhone 6: Apple incepe razboiul pe piata telefoanelor-tableta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#iphone 6 plus, #Apple iPhone 6, #lansare iPhone 6, #samsung galaxy note 4, #gadget samsung galaxy note , #Stiri Internet