LG a lansat un telefon incredibil: Il poti calca in picioare si nu pateste nimic (Video)

Marti, 06 Ianuarie 2015, ora 13:00
1324 citiri
LG a lansat un telefon incredibil: Il poti calca in picioare si nu pateste nimic (Video)
Foto: btnet.com

LG a lansat la CES 2015 al doilea smartphone curbat al sau, numit G Flex 2, care aduce un salt urias in ceea ce priveste specificatiile fata de primul model.

Producatorul IT a micsorat dimensiunile ecranului, de la 6 inchi, cat are versiunea anterioara, la 5,5 inchi, marind totodata rezolutia, arata The Verge.

Astfel, G Flex 2 dispune de un display Full HD (1.920 x 1.080 pixeli) si are o densitate de 403 pixeli per inch. Telefonul afiseaza imagini de o calitate superioara comparativ cu modelul precedent, G Flex (1.280 x 720 pixeli).

Mai mult, ofera o protectie a ecranului cu 20% mai mare decat cel folosit de generatia anterioara. De asemenea, el functioneaza cu cel mai nou procesor realizat de Snapdragon de 2.2GHz, care este foarte puternic. Camera foto are 13 MP.

Pentru G Flex 2, cei de la LG au imbunatatit functia de "auto-vindecare", astfel ca zgarieturile superficiale de pe partea din spate a smartphone-ului se acopera automat in doar 10 secunde, mult mai repede decat ...citeste mai departe despre "LG a lansat un telefon incredibil: Il poti calca in picioare si nu pateste nimic (Video)" pe Ziare.com

#LG G Flex 2, #teefon curbat LG, #telefon curbat , #Stiri Internet