Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Lideri mondiali in securitate cibernetica se reunesc la Bucuresti, in cadrul Safetech Cybersecurity Experience 2017

Lideri mondiali in securitate cibernetica se reunesc la Bucuresti, in cadrul Safetech Cybersecurity Experience 2017
Companii recunoscute la nivel mondial in domeniul securitatii cibernetice se reunesc la Bucuresti, pe 17 Noiembrie, in cadrul conferintei "Safetech Cybersecurity Experience 2017", pentru a prezenta cele mai performante solutii si servicii de securitate IT, tehnologii inovatoare, dar si cele mai noi tendinte in domeniu.

Evenimentul este organizat de Safetech Innovations, integrator unic de solutii si sisteme de securitate informatica din Romania, si aduce in atentia celor interesati de domeniul securitatii cibernetice tehnologii avansate, furnizate de partenerii Safetech Innovations.

In cadrul "Safetech Cybersecurity Experience 2017", sapte companii internationale, HID Global, Balabit, Odyssey Consultants, Darktrace, Check Point Software Technologies, CyberX Labs si Palo Alto Networks, lideri in domeniul securitatii cibernetice, vor prezenta solutii si sistemene de securitate IT de top, capabile sa tina piept celor mai agresive atacuri cibernetice.

La Safetech Cybersecurity Experience 2017 si-au anuntat prezenta manageri de companii, factori de decizie din departamentele IT, reprezentanti ai autoritatilor publice.

Evenimentul va avea loc pe 17 noiembrie, la Flavours in the Garden @ Clubul Diplomatic din Bucuresti. Mai multe detalii despre Safetech Cybersecurity Experience 2017 gasiti pe pagina evenimentului: https://www.cyber-security-experience.com/. ...citeste mai departe despre "Lideri mondiali in securitate cibernetica se reunesc la Bucuresti, in cadrul Safetech Cybersecurity Experience 2017" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 810 ori