Magazinul Flanco din Sun Plaza estimeaza pentru intregul an vanzari de 10 mil. euro

Luni, 01 Martie 2010, ora 15:14
2958 citiri
Magazinul Flanco din Sun Plaza estimeaza pentru intregul an vanzari de 10 mil. euro

Magazinul de electronice, electrocasnice si IT&C Flanco din Sun Plaza estimeaza pentru intregul an 2010 afaceri de 10 milioane euro, dupa ce a vandut in intervalul 25 - 28 februarie produse in valoare de peste 870.000 lei si a inregistrat un numar de 2.650 clienti, a comunicat luni compania.

"Flanco Sun Plaza reprezinta cea mai buna lansare din istoria firmei si dovada faptului ca masurile luate pentru iesirea din criza incep sa dea roade. Ne asteptam ca Flanco Sun Plaza sa aduca in primul an vanzari totale de 10 milioane euro", a declarat CEO-ul Flanco, Adrian Olteanu.

Flanco estima anterior inaugurarii unitatii din centrul comercial Sun Plaza vanzari de 100 euro/mp in primele zile de la deschidere, si 50.000 vizitatori/zi.

Magazinul se intinde pe o suprafata de peste 2.000 de metri patrati.

"Magazinul Flanco din Sun Plaza a atins si chiar depasit asteptarile din punct de vedere al vanzarilor si traficului", potrivit companiei.

Astfel, in ziua deschiderii (25 februarie - n.r.), Flanco a vandut produse in valoare de 330.000 lei, cu un maxim de 900 de clienti (cate un client pe minut).

"Valoarea medie a achizitiei s-a ridicat la 335 lei, in topul produselor cumparate aflandu-se cuptoarele cu microunde, storcatoarele de fructe, aragazurile si masinile de spalat aflate in promotie", a declarat directorul de vanzari al Flanco, Lucian Mitran.

Potrivit datelor companiei, ponderea cea mai mare, din punct de vedere valoric, au avut-o electrocasnicele mari, cu 35% din totalul vanzarilor, urmate de televizoare.

Retailerul autohton de produse IT&C, electronice si electrocasnice Flanco International opereaza lanturile de retail Flanco si Flanco World si detine, in prezent, o retea de 70 de magazine in cele mai importante regiuni comerciale ale tarii.

 

#flanco, #plaza, #sun, #vanzari , #Stiri Internet