Marea "indepartare" de pe Google: Un pedofil si un politician vor sa dispara de pe Internet

Vineri, 16 Mai 2014, ora 10:35
1017 citiri
Marea "indepartare" de pe Google: Un pedofil si un politician vor sa dispara de pe Internet
Foto: digitaltrends.com

Un pedofil cere Google sa indeparteze paginile de pe Internet in care se gasesc informatii despre cazul sau, ca urmare a unei hotarari istorice a Curtii Europene de Justitie.

Pedofilii si politicienii cu un trecut patat de scandaluri, dar si alte categorii de oameni care vor sa isi curete reputatia lor online, au inceput sa ceara Google sa indeparteze orice legaturi cu trecutul lor neconvenabil, potrivit The Independent.

"Marea indepartare" vine dupa ce Curtea Europeana de Justitie a decis marti ca "oamenii au dreptul sa fie uitati". Controversata decizie a fost data in cazul unui barbat din Spania care s-a plans ca un anunt privind scoaterea la licitatie a casei sale a aparut pe Google si i-a afectat spatiul privat.

Vei putea sa dispari de pe Internet - decizia Curtii de Justitie a UE

Decizia se va aplica acum oricaror motoare de cautare pe Internet si va afecta sute de milioane de oameni care traiesc in Europa. Decizia, descrisa drept "dezamagitoare" de Google, inseamna ...citeste mai departe despre "Marea "indepartare" de pe Google: Un pedofil si un politician vor sa dispara de pe Internet" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Google cenzura curatare trecut, #Google obligat curatare trecut, #Google stergere informatii pedofil , #Stiri Internet