Mark Zuckerberg doneaza 3 miliarde de dolari: Vrea un viitor mai sigur pentru fiica lui

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 08:42
983 citiri
Mark Zuckerberg doneaza 3 miliarde de dolari: Vrea un viitor mai sigur pentru fiica lui
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, si familia sa au promis sa doneze trei miliarde de dolari, in urmatorii zece ani, pentru prevenirea si vindecarea bolilor si sa-i asigure, astfel, un viitor mai sigur fiicei lor.

"Este un obiectiv ambitios", a recunoscut Zuckerberg in cadrul unui eveniment la San Francisco, unde a anuntat aceasta noua donatie din partea Chan Zuckerberg Initiative, o asociatie infiintata de tanarul antreprenor si de sotia sa, Priscilla Chan.

"Insa am petrecut acesti ultimi ani discutand impreuna cu experti care apreciaza ca acest lucru este posibil, deci vom incerca sa aprofundam subiectul", a adaugat el, relateaza AFP.

Fiica lor s-a nascut anul trecut.

Mark Zuckerberg apreciaza ca, data fiind speranta de viata medie, aceasta donatie va permite Chan Zuckerberg Initiative sa aiba suficiente mijloace, pana la sfarsitul acestui secol, pentru a cauta tratamente impotriva tuturor bolilor sau cel putin sa le faca mai usor de gestionat pe cele care in prezent ...citeste mai departe despre "Mark Zuckerberg doneaza 3 miliarde de dolari: Vrea un viitor mai sigur pentru fiica lui" pe Ziare.com

#Mark Zuckerberg donatie boli , #Stiri Internet