Mark Zuckerberg spune ca va dura ani de zile pana cand va rezolva toate problemele pe care le are Facebook

Marti, 03 Aprilie 2018, ora 10:36
1164 citiri
Mark Zuckerberg spune ca va dura ani de zile pana cand va rezolva toate problemele pe care le are Facebook
Foto: Facebook/Mark Zuckerberg

Mark Zuckerberg a anuntat ca va dura cativa ani pana cand va putea rezolva toate problemele cu care s-a confruntat Facebook-ul in ultima perioada.

"As vrea sa rezolv toate aceste probleme in trei sau sase luni, dar cred ca realitatea este ca rezolvarea unora dintre acestea va dura o perioada mai lunga de timp", a declarat Mark Zuckerberg, conform Bloomberg.

El a precizat ca un astfel de proces ar dura cam trei ani si ca Facebook a inceput deja de un an de zile sa investeasca in securitate, asa ca ar mai ramane in jur de doi ani pana la rezolvarea problemelor.

In ultimele luni, Facebook s-a confruntat cu diverse plangeri care variaza de la raspandirea stirilor false, la folosirea retelei pentru manipularea alegerilor si pentru colectarea datelor a peste 50 de milioane de persoane. In ultimele zile, actiunile Facebook au scazut foarte mult in contextul scandalulului Cambridge Analytica.

Mai mult, saptamana trecuta Facebook a inceput sa verifice fotografiile si clipurile postate in incercarea de a reduce stirile false si furtul de date care au afectat reteaua in ultima perioada.

Scandalul Cambridge Analytica: Playboy si-a sters mai multe pagini oficiale de FacebookMozilla isi ajuta utilizatorii sa nu mai fie urmariti de FacebookAncheta federala din SUA impotriva Facebook a provocat o scadere abrupta pe bursa a actiunilorUE pune presiune pe Facebook sa ofere explicatii in scandalul Cambridge AnalyticaCel mai simplu ghid prin care afli tot ce stie Facebook despre tine

A.G. ...citeste mai departe despre "Mark Zuckerberg spune ca va dura ani de zile pana cand va rezolva toate problemele pe care le are Facebook" pe Ziare.com

#Mark Zuckerberg probleme Facebook rezolvare, #Cambridge Analytica probleme Facebook , #Stiri Internet