Merita sa dai un salariu intreg pe gadget-uri noi? Dispozitive lansate in urma cu cativa ani care fac toti banii (Galerie foto)

Sambata, 16 Ianuarie 2016, ora 12:53
1597 citiri
Merita sa dai un salariu intreg pe gadget-uri noi? Dispozitive lansate in urma cu cativa ani care fac toti banii (Galerie foto)
Foto: Arhiva Ziare.com

Multe dintre cele mai noi dispozitive costa cat salariul mediu pe luna din Romania. In consecinta, daca esti pasionat de gadget-uri si vrei sa ai ce e mai bun, trebuie sa bagi adanc mana in buzunare pentru a te bucura de lansarile gigantilor IT la scurt timp dupa ce apar pe piata.

In caz contrar, esti nevoit sa te multumesti cu "vechiturile". In timp ce unele functioneaza decent, altele sunt atat de ciudate incat nu merita sa cheltui niciun ban pe ele.

Totusi, exista unele dispozitive lansate in urma cu cativa ani care iti pot satisface apetitul pentru tehnologie si distractie. Business Insider a facut o scurta lista pe aceasta tema.

Prima generatie a castilor Parrot Zik

Parrot e o companie iesita din comun, avand in vedere ca realizeaza si drone, si casti audio.

Prima lor generatie de casti se conecteaza cu telefonul prin Bluetooth si inca arata mai bine decat altele. Acestea au incorporata o tehnologie care elimina zgomotul de fundal, dar si un ecran mic ce iti permite ...citeste mai departe despre "Merita sa dai un salariu intreg pe gadget-uri noi? Dispozitive lansate in urma cu cativa ani care fac toti banii (Galerie foto)" pe Ziare.com

#gadgeturi vechi bune, #gadgeturi vechi, #pret Wii, #Nintendo Wii, #Microsoft Surface Pro, #casti audio bune, #pret casti audio , #Stiri Internet